Skip to content

Tijdens de proefsessie gaan we het door jouw gekozen kapsel en de make-up uitvoeren. Zodra je kiest voor een sluier, je eigen lipstick, eigen extensions of andere accessoires, neem deze dan mee zodat we alle details samen kunnen laten komen. Wanneer er extensions nodig zijn maar jij hebt er geen dan heb ik een mooie collectie. Mocht je de proefsessie kunnen combineren met het doorpassen van je jurk dan zou dat helemaal fantastisch zijn.

PROEFSESSIE

Heb je nog helemaal geen beeld van wat je wilt, of wat mooi is in combinatie met je jurk, dan gaan we daar samen mee aan de slag. We kunnen tijdens de proef alles uitproberen van bloemwerken tot accessoires of misschien valt de keuze wel op eenvoud zonder een accessoire maar wel hele mooie oorbellen. Wanneer je het prettig vindt om iemand mee te nemen voel je vrij om deze personen mee te brengen.

GOED VOORBEREID

Na de proefsessie bespreken we meteen de ochtend planning. Een planning is nodig om te weten wanneer jij bij mij op de stoel mag komen zitten, hoe laat de fotograaf er zou mogen zijn en of er nog tijd is voor de styling van een daggast wanneer gewenst, etc.

Vooraf zal ik je alle voorbereidingen laten weten wat te doen voorafgaand aan de proefsessie. Denk hierbij aan: Lichte kleding aantrekken, je haren de avond ervoor wassen of eventueel een vocht inbrengend gezichtsmasker voor de beste ondergrond etc.

6-8 WEKEN VOOR DE BRUILOFT

De proefsessie plannen we meestal tussen de 6-8 weken voor de bruiloft en is tevens een leuke manier om elkaar te leren kennen. Uiteraard kan het altijd eerder of later wanneer je van plan bent een haarstuk aan te schaffen en daar meer tijd voor nodig hebt. Na een geslaagde proefsessie zijn we goed voorbereid en kunnen we op de grote dag ontspannen beginnen.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

"Beauty is self-confidence applied directly to the face"

IK WERK ALLEEN MET PROFESSIONELE MERKEN ZOALS:

Bobbi Brown, Estée Lauder, Laura Mercier, La Prairie, Mac, Dior, Chanel, Lancôme, etc.

Iemand moeten teleurstellen omdat ik geboekt ben doe ik niet graag, wees daarom op tijd met het reserveren van jouw datum.

Back To Top