skip to Main Content

Ik deel mijn passie voor hair en make-up graag met jou!

Na diverse opleidingen op het gebied van visagie en haarstyling, waaronder een opleiding aan de Dutch Beauty Academy in Amsterdam, ben ik me enige tijd geleden volledig gaan richten op dát waar mijn hart ligt: het volledig stylen van bruiden voor en tijdens hun bruiloft en het verzorgen van haar en make-up voor speciale gelegenheden.

Wat je kunt verwachten van mij? Dat ik jouw wensen centraal stel. Dat ik met je meedenk en je help om alles op elkaar af te stemmen. Dus dat je make-up en haar passen bij je outfit, je accessoires, de gelegenheid, het thema en vooral bij jou als persoon.

Omdat ik alles afstem op jou, zodat jouw eigen schoonheid zo goed mogelijk naar voren komt, ga ik uit van een persoonlijke benadering. Ook doe ik mijn best om je op je gemak te stellen. Je bruiloft is bijvoorbeeld al spannend genoeg, jou zo mooi mogelijk maken hoort juist leuk en óntspannend te zijn!

Ook mag je van mij verwachten dat ik alleen topproducten gebruik van merken die zich in de loop der jaren hebben bewezen, zoals Mac, Yves Saint Lorent, Chanel, Dior, Bobbi Brown etc.

Mag ik je inspireren op social media?

Back To Top