skip to Main Content
Heb je een speciale gelegenheid of photoshoot, maar is haarstyling en make-up niet je sterkste kant? Of wil je simpelweg eens zien wat er allemaal mogelijk is? Hoe het anders kan? Ik denk met je mee om voor elke gelegenheid een passende styling te creëren, van ‘extra glamourous’ tot een styling waar je vooral dicht bij jezelf blijft.
PHOTOSHOOT & PRESENTATIE

Een photoshoot alleen of met vriendinnen, een sollicitatie of presentatie… Voor alles geld: je wilt er top uitzien. Ik geef jou of jullie graag de juiste look, van naturel make-up tot een glamourlook, en van waves tot een mooi opgestoken kapsel. De sessie kan bij jou of jullie thuis of op locatie.

THEMAFEEST OF GALA

Ook voor een glamourlook kun je bij mij terecht. Heb je een feestelijke uitnodiging of geef je zelf een feest, dan mag mooie make-up en haarstyling zeker niet ontbreken. Geheel volgens jouw wensen en passend bij je outfit. Ik kom bij je thuis of op locatie, zodat je de dag of avond ontspannen én geheel in stijl kan beginnen.

ZOMAAR

Ben je toe aan een nieuwe look of wil je simpelweg weten wat er nog meer bij jou past? Wil je eens iets anders dan je gewend bent? Ik laat je graag zien wat de beste stijlen voor jou zijn, die ook nog eens goed zelf uit te voeren zijn.

Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

"Beauty is self-confidence applied directly to the face"

IK WERK ALLEEN MET PROFESSIONELE MERKEN:

Iemand moeten teleurstellen omdat ik geboekt ben doe ik niet graag, wees daarom op tijd met het reserveren van jouw datum.

Back To Top