Skip to content
GEFELICITEERD!

Je gaat trouwen….

Op de dag dat je gaat trouwen wil je er op je mooist uitzien. Als Hair en Make-up Artist verzorg ik het hele bruidsarrangement. Ik luister graag naar jouw wensen om deze vervolgens uit te werken. Geheel passend bij de stijl van jouw gekozen jurk en eventuele accessoires zoals een sluier of haarsierraad, werken we samen naar een mooi eindresultaat, zodat je de dag ontspannen kunt beginnen en jij het stralende middelpunt zult zijn.

PROEFSESSIE

Heb je jouw jurk al uitgekozen? En misschien al een mooi thema voor de dag bedacht? Rekening houdend met jouw wensen en de details, gaan we tijdens een proefsessie jouw kapsel en make-up helemaal passend maken. Hierbij denk ik creatief met je mee, ben ik eerlijk tegen je en adviseer ik alleen dingen die bij jou passen. Wanneer je dit wilt, adviseer ik je ook over welke accessoires, of bijvoorbeeld extensions, nodig zijn om jouw look compleet te maken. Zolang het eindresultaat maar bij jou past en helemaal naar wens is! Zodra de grote dag aangebroken is kunnen we door alle goede voorbereidingen ontspannen van start. Ik kom op de afgesproken tijd aan op de gewenste locatie en dan gaat de dag toch echt beginnen. Wanneer er niemand in de mogelijkheid is kan ik je zelfs in de jurk helpen en samen met de fotograaf zorgen dat ook dit moment mooi vastgelegd wordt en zal niet weggaan tot jij helemaal klaar bent voor “The First Look” en je een fantastische dag wensen.

DAGGASTEN

Uiteraard is het ook mogelijk om de daggasten van make-up en haarstyling te voorzien, zodat zij deze dag geheel in stijl met jou meebeleven.

TOUCH-UP

Wil je voor de avond je make-up mooi bijgewerkt hebben, of wil je voor verschillende delen van de dag je kapsel aanpassen? Kies dan voor een Touch-up. Uiteraard doen we dit op locatie. Als je contact met me opneemt, stemmen we alles op elkaar af.

Iemand moeten teleurstellen omdat ik geboekt ben doe ik niet graag, wees daarom op tijd met het reserveren van jouw datum.

Back To Top